Értékesítési forgatókönyv tréning: gyakran feltett kérdések

Tegnap óta több olvasóm is megkeresett, mert volt néhány kérdése a tréninggel kapcsolatban. Ebben a levélben leírom azokat, amelyek neked is fontosak lehetnek, akár te is kérdezhetted volna.

1. Tényleg 12.900.- Ft-ba kerül?

Tényleg, de csak március 25.-ig történő megrendeléssel és március 26.-ig történő fizetéssel. (S magyarországi számlázási címmel).

2. Már sok cikket olvastam, ez miben más?

Valóban sok helyen lehet olvasni az interneten, hogy építs értékesítési tölcsért, stb. Ez a tréning annyiban különbözik, hogy konkrétumokról lesz benne szó, számokkal ,szövegmintákkal és olyan lépésekkel, amelyek a hogyant mutatják meg. Ezt képes leszel a saját üzletedre/cégedre adaptálni és én is segítek benne.

3. Lehet értékesítést online képzésen tanulni?

Lehet, korábban a személyes tréningeken kívül a könyvek voltak az szközei annak, hogy átadják a tudást. Persze kell hozzá az elkötelezettséged, de ott leszek és segítek. ha kéred.

4. Mikor és hogyan tanulhatok? Hogyan tudom beosztani az időmet?

Ennek az online képzésnek az a lényege, hogy bárhol és bármikor tanulhatsz, ha van egy kis szabadidőd. Mobilról is eléred, a vázlatot ki is tudud nyomtatni így bárhová magaddal viheted az anyagot.

5. Én pénzügyi termékeket értékesítek (biztosítást), abban tudsz-e segíteni?

Külön rész lesz az anyagban az ígéret-jellegű, nem megfogható dolgok értékesítéséről.
Nem mellesleg én is évekig értékesítettem biztosítást és még többet hiteleket és kölcsönöket, tehát személyes tapasztalatom is van.

6. MLM-esként hasznát tudom venni a tréningnek?

Nagyon is! Ha rendesen kidolgozod a feladatokat, akkor különösen, mert ki fogsz lógni a sorból, nem ugyanazt az egyen-szöveget és módszert fogod használni, mint a többiek és ezért a leendő vevők és csapattagok tudnak majd hozzád kapcsolódni.

7. Ha üzletem van, mire jó a tréning?

Ha van személyes kapcsolat (akár telefonon a vevőkkel), akkor is fogod tudni használni. Ha van holnapod, FB-oldalad, akkor azt is javíthatjuk.

8. Meddig tart?

2018 március 27-től 2018 május 25.-ig, hetente minden kedden és pénteken kapsz új leckét. A leckékhez bármikor hozzáférsz és örökre a tieid maradnak.

Itt találod a tréninget:

https://ertekesitestamogatas.hu/lp/

Facebook Comments
Megosztás = Köszönöm, ez hasznos volt!
Share
Share