Inspirációs konzultáció és coaching Skype-on

Olyan értékesítési, ügyfélkapcsolati vagy bármilyen más üzleti  problémád van, amelyre gyors és személyes megoldást keresel? Én a folyamatban támogatlak, nemcsak egyszer beszélünk.

Nem tanulni akarsz, hanem rögtön megvalósítani?

Konzultálj velem – kényelmesen!

Inspirációs konzultáció telefonon, Skype-on, Messengeren, Viberen. Egyszerűen és kényelmesen felhívsz és segítek!

Gyakran nem is a szaktudásod hiányzik, hanem a külső nézőpont, amellyel egy másik személy rálát a problémádra és visszajelzést ad. Több ügyfelemmel konzultáltam már – és ezek a konzultációk gyakran coaching jellegűvé váltak: használtam a segítői készségeimet (szociális munkás diplomám is van) és így vált eredményessé a beszélgetés. Ezért is érdemes igénybevenned.

Itt egy cikkem is arról, mire jó a konzultáció.

Itt meg egy ügyfélvélemény:

A legutóbbi beszélgetésben is volt három kérdésed, amin sokat gondolkodtam … Na, ez megint olyan forintos mondat, amit már jóval korábban meg kellett volna kapnom.” (Kiss Csaba, Colorinpress)

A konzultáció menete a következő:

  1. Rendeld meg a lenti űrlapon a konzultációt! A konzultáció első órája ingyenes, utána kerül 9.900.- Ft-ba óránként.
  2. Írj egy emailt az imre kukac ertekesitestamogas pont hu címre. Az emailben vázold a problémádat is, ha lehetséges! (Ez két okból fontos: én is jobban fel tudok készülni és neked is jobb: amikor leírod a problémádat, akkor tisztábban látod magad előtt, mintha csak gondolkodnál rajta.) – Ez nem kötelező lépés, csak ajánlott!
  3. A jelentkezéstől számított 24 órán belül vagy a következő munkanapon felhívlak, egyeztetünk egy időpontot és utána konzultálunk.
  4. Az adataidat az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kezelem.

Bónusz:

“Örökre az ügyfelem maradsz” – kiterjesztett ügyfélszolgálat.

Ez azt jelenti, hogy minden ügyfelemnek rendelkezésére állok a későbbiekben emailben és átlagos terjedelmű választ igénylő kérdéseire 24 órán belül/a következő munkanapon díjmentesen válaszolok.

Share