Rólam

“Értékesítesz. Támogatlak, és tanulsz. Büszkén dolgozol”

Üdvözöllek, Tulok Imre vagyok, tréner, oktató és pszichodramatista.

Az életem az értékesítési tárgyalásokról, az emberi kapcsolatok és a csoportok pszichológiájáról szól. Ahogy a lentebb olvasható szakmai életrajzomból láthatod, én vagyok az a tréner a piacon, aki nem csak felszínes általánosságokat és ezerszer elismételt közhelyeket tud neked tanítani az értékesítés és tárgyalás pszichológiájáról, hanem lényegesen mélyebb és valóban működő technikákat. Mindezt valódi ügyféltárgyalások tapasztalataival együtt – kevés olyan ember van, aki mindkét témához ért.

Olvasd a blogomat, ott meggyőződhetsz arról, hogy ez nem üres állítás.

Kérdezőbiztosként kezdtem a Szonda Ipsosnál és a Tárkinál. A feladatom az volt, hogy felkeressek embereket és rávegyem őket, hogy ingyen válaszoljanak a kérdőívben feltett kérdésekre. Legalább 3.000 kérdőívet kérdeztem le, kb. 10 év alatt.

2000 – 2012 között dolgoztam értékesítőként és területi értékesítési vezetőként is több bankban (Budapest Bank, Raiffeisen, Unicredit) és biztosítóban és egyéb területeken is.

Néhány konkrét szám az értékesítési karrieremről: több, mint 4.000 ügyféllel tárgyaltam személyesen. Kb. másfél milliárd forintnyi jelzálogkölcsönt folyósítottam.

2010 óta oktatóként is dolgozom: a Fundamentánál és a Pannon Oktatási Központnál több, mint 1000 értékesítőt oktattam.

Közben megszereztem az Ingatlanközvetítő – értékbecslő és az Ingatlanvagyon értékelő OKJ képesítést is.

2018 – 2021 között az Unicredit Banknál is dolgoztam, mint területi értékesítési vezető.

Közben 2019-től elkezdtem fiatal vállalkozókat is oktatni az értékesítés és a marketing alapjaira. Mindezt GINOP pályázatok keretében, a DFT Hungária Zrt. és az Easy Learning Kft. megbízásából.


Jelenleg oktatásokat, tréningeket tartok és szorosan együttműködök Magyarország egyetlen online növénybiztosítási portáljával, az online, emailes és telefonos értékesítés fejlesztésében.

Megjelent új e-könyvem, 111 etikus értékesítési és ügyfélszerzési technika címmel. Olvass bele itt! Az első 111 vásárló online hideghívás-kurzust kap ajándékba!

De egyre jobb akartam lenni! Már nagyon fiatalon érdekelt a pszichológia, azon belül is az emberi kapcsolatok, ezért beleástam magam.

Néhány kitérő után a diplomámat általános szociális munkás szakon, mentálhigiénés specializációval szereztem. S 2006-ban elkezdtem a Magyar Pszichodráma Egyesület keretein belül a pszichodráma vezetői képzést. Most, körülbelül 900 óra csoportmunka és -vezetés után, a vezetői vizsga előtt állok. (A pszichodrámáról bővebben itt olvashatsz.).

Országos hírű, sőt a szakmán belül világhírűnek mondható kiképzőktől tanultam, Dr. Pintér Gábortól és Ajkay Klárától.

Ez a célom:

A célom a bloggal, a Magabiztos Értékesítő Tréninggel és a kurzusaimmal az, hogy:

  1. Az általam nyújtott értékesítés fejlesztés keretében működő értékesítési eszközöket adjak a kezedbe, amelyekkel jól és eredményesen tudsz tárgyalni; illetve könnyen észre vedd, ha az adott ügyfélnek most lehetetlen értékesíteni.
  2. Ha céged van és nem te értékesítesz, akkor segítsek az értékesítést a lehetőségek szerint automatizálni.
  3. Ezzel elég pénzt keressél.
  4. Így büszke legyél arra, hogy elit és képzett értékesítőként dolgozhatsz, aki jót tesz az ügyfeleinek, mert számukra  hasznos és értékes termékeket és szolgáltatásokat értékesít.
  5. A büszkeség, magas önbecsülés és hasznosság érzete mellett szabaddá is válhatsz, mert a személyes fejlődésedben is támogatni akarlak, hogy a pénzed mellett szabaddá is válj, hogy valóban a saját életedet élhessed!

Ezzel a magam módján ahhoz is szeretnék hozzájárulni, hogy az értékesítés egy megbecsült szakmává váljon Magyarországon.

Csatlakozz a Tudatos Értékesítők és Cégvezetők Közösségéhez!

  • Ha hivatásként kezeled az értékesítést,
  • Ha keresed hasonló gondolkodású értékesítők társaságát,
  • Ha érdekelnek az értékesítés mélyebb összefüggései és
  • Fontos Neked, hogy a legjobbak között legyél

csatlakozz napról napra növekvő közösségünkhöz!

Első lépésként iratkozz be az online és ingyenes Magabiztos Értékesítő Tréningre és ott minden információt megkapsz!

Várunk!