Online értékesítési tréning – ingyenes

Azonnal és ingyen megkapod az első leckét.

Utána két naponta a többit.

Tanuld meg 7 leckében azokat a technikákat, amelyeket profi tárgyalók használnak és válj magabiztos értékesítővé!

(A tréningre való beiratkozással egy -33% kedvezményt biztosító kuponkódot kapsz a Melegen ajánlott hideghívás online kurzusomra, amely https://webuni.hu/kepzes/melegen-ajanlott-hideghivas/ertekeles címen érhető el. Ezt az online tanfolyamot most ajándékba is megkaphatod! Görgess a lap aljára és nézd meg a könyvem hirdetését, hozzá jár ingyen – az első 111 vásárlónak!

Emellett kapsz egy -30%-os kupont a Pénzügyi Szolgáltatásközvetítő Hatósági Képzés online kurzusomra, amely a itt érhető el: https://webuni.hu/kepzes/penzugyi-szolgaltataskozvetito-hatosagi-kepzes-teljes-anyagaEzt az online tanfolyamot most ajándékba is megkaphatod! Görgess a lap aljára és nézd meg a könyvem hirdetését, hozzá jár ingyen – korlátozott ideig! (Annyi a különbség, hogy ezt – miután elküldtem a megrendelt könyvet – egy válaszemailban külön kell kérned, mert még nincs kész a hozzá szükséges rendszerfejlesztés. Bővebb infó a PSZK-képzés oldalán.

Ez egy ingyenes online értékesítési tréning – kérdezési lehetőséggel!

7 leckét kapsz, amelyek a következő témákban segítenek:

  1. A tárgyalás irányításának 7 alapvető szabálya – ha gondot okozott volna eddig az irányítás és csak reagálva követted az ügyfeled lépéseit, a cikk olvasása után ez meg fog változni!
  2. A bizalom építésének 7 pontja – ez minden értékesítési technika alapja. Ha az ügyfél nem bízik benned, csak akkor vásárol, ha nincs más választása. De ha bízik, akkor elnézi a hibáid és nem kell 100%-ot nyújtanod az értékesítési beszélgetés során – neked is könnyebb lesz!
    (Ráadásként a 0. pontban kapsz egy olyan tippet, amelyet még nagyon kevés értékesítő használ, ezért nagyon növeli az ügyfelek bizalmát!
  3. Érzelmi felkészülés a tárgyalásra – milyen egyszerű technikák csökkentik a félelmedet és növelik a magabiztosságaidat.
  4. A napi rutin – hogyan ad megingathatatlan magabiztosságot a napi rutin?
  5. A pénzügyi helyzeted milyen hatással van az önbizalmadra és hogyan védheted ki a kevés pénz önbizalomcsökkentő hatását?
  6. Ha a saját terméked, szolgáltatásod árulod, akkor vannak olyan speciális önbizalomcsökkentő tényezők, amelyeket megismersz ebből a leckéből és azt is meg fogod tudni, hogyan védjed ki azokat?
  7. A vevői kifogások önbizalomcsökkentő hatásának kivédése – hogyan értékesíts kifogások nélkül?

A kérdezési lehetőség úgy működik, hogy válaszolsz a kapott emailre és én arra válaszolok.

Bármikor leiratkozhatsz a leckékről egy kattintással – így nem veszítesz semmit!

Kattints ide a beiratkozáshoz!

Az adataid senkinek sem adom ki és spam-et sem küldök, bármikor leiratkozhatsz, egy kattintással.  Adatvédelmi azonosító: NAIH 63497/2013

Kattints a képre és nézd meg, hogyan rendelheted meg az e-könyvemet és kaphatod meg ajándékba az online hideghívás-kurzust!