Weboldal készítés

Értékesítési weboldal készítését is vállalom – WordPress alapokon

Az általam nyújtott szolgáltatás annyiban különbözik a dedikáltan weboldalkészítéssel foglalkozó cégekétől, hogy én ugyanúgy, mint minden kisvállalkozó, az eladást helyezem célkeresztbe, tehát olyan oldalakat készítek, amelyek eladnak.

Viszont ennek az az ára, hogy az oldalad soha nem lesz 100%-osan kész, mert ha mást nem is, tartalmat frissíteni kell rajta.

Én össze tudok rakni neked egy működő és elég biztonságos weboldalt, de a kész oldal átadásával nem szűnik meg a vele való foglalkozás: minimum a sablonokat és a bővítményeket frissíteni kell.

Amiben másként dolgozom:

Én arra törekszem, hogy működjön az oldal és eladjon. Tehát nem tartom rendkívül fontosnak a design-t, hanem a tartalomra, az értékesítési folyamatra és a különböző rendszerekkel való integrációkra (pl. chatbot, hírlevélküldő) fektetem a hangsúlyt.

Ez azt is jelenti, ha megvan a tárhely és a domain, akkor akár pár nap alatt lehet egy működő oldalad – viszont a tartalom fejlesztése még több időt vehet igénybe.

Példaként itt van ez az oldal, amit olvasol. Nem túl szép, de 16%-on konvertál.

Egyedi design-t nem kapsz, Divi sablonnal dolgozom. Számtalan lehetőséget nyújt.

A megrendelés folyamata:

Keress meg valamelyik elérhetőségemen a Kapcsolat menüpontban. Megbeszéljük, mit szeretnél, meg tudom-e oldani, milyen határidővel és mennyiért. Ha elfogadod az ajánlatom, akkor küldök szerződéstervezetet és egy díjbekérőt a vállalási díj 30%-áról. Ez előlegként funkcionál. Amikor megérkezik a pénz, elkezdem a fejlesztést és határidőre átadom az oldalt.

Referenciák:

http://avastyling.hu

https://ertekesitesiszoveg.hu

Ez az oldal, amit olvasol – ezt folyamatosan fejlesztem.

Share