Használd tudásom és személyes támogatásom: erre jó a konzultáció3 min read

Kaptam ma egy visszajelzést egy ügyfelemtől, akivel a héten egy órát beszéltünk telefonon. Azért vette meg a könyvemet, mert a vásárlók egy órás konzultációt is kapnak ajándékba. Ő pedig egy bankban pályázott meg egy értékesítői állást és előtte szerette volna, ha felkészítem az interjúra.

Már a beszélgetés során elégedett volt a hallottakkal, de ma írt egy visszajelzést is, amelyet – engedélyével – közzé is tehetek. Magáért beszél.

értékesítési konzultáció

Amikor nem olyan egyszerű tovább menni az úton… (Árvíz a Gemenci erdőben, 2019-ben. Ez eredetileg egy híd. Saját kép.)

 

“Kedves Imre!

Szeretnék köszönetet mondani, mert a konzultációnk sokat segített abban, hogy az említett állásinterjún sikeresen szerepeljek és ezáltal lehetőséget kaptam, hogy a következő forduló keretében én is megírjam a kompetencia tesztet. 

Online interjú volt, de volt értékesítési helyzetgyakorlat! Bár nem egy tollat kellett eladnom, hanem egy kinézett lakás helyett családi házat, megdicsértek, hogy jól csináltam és ez annak köszönhető, hogy a konzultáció során rávilágítottál a kérdések fontosságára.

Csak egyet sajnálok, hogy a könyvedben még csak most olvastam el a kérdezős részt, mert ennek a tudásnak a birtokában nem csak ösztönösen, hanem tudatosabban tudtam volna kérdezni…De így is jó, mert eredményes volt az interjú és közben új ismeretekre teszek szert a könyved által, ami szerintem nagyon pozitív és remélem meg lesz az eredménye!

Képzeld azt is felhozta az interjúztató, hogy nagyon sokan jelentkeztek és sokan más bankoktól és azt gondolják magukról, hogy előnyben vannak a banki gyakorlat miatt, de azt mondta az interjúztató, hogy velük szemben magasabb elvárásokat támasztanak és nem igazán tudják megugrani, ezt azért mondta, hogy biztosítson, hogy egyáltalán nem indulok hátrányból, szeretett volna pozitívan megerősíteni és ez jól esett.

Szóval mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet.”

Neked is szükséged van segítségre?

Ha olyan feladataid, kihívásaid, problémáid vannak, ahol nem elég az, hogy elolvasol egy cikket a neten vagy szerzel valamilyen információt, beszéljünk!

A legnagyobb értéket úgy veheted ki a konzultációból, ha megveszed  a könyvem. Mert a könyvem vásárlóinak jár egy konzultáció. És így egy könyvet is kapsz mellé, meg egy online hideghívás tréninget. Ráadásul feleannyiba kerül, mint az óradíjam.

De miért éri ez meg nekem ez az ajánlat?

Azért, mert én azt vallom, hogy engem a sikeres ügyfeleim tesznek sikeressé. És ha én értéked adok neked, akkor valószínűleg vissza fogsz jönni és ajánlani fogsz másoknak. Ezért megéri a befektetés a jövőbeni kapcsolatba, még akkor is, ha az elején nagyon nyomott áron jutsz hozzá a termékeimhez és a szolgáltatásomhoz.

Nézd meg itt a könyvem, bele is olvashatsz:

Kattints ide!

Több infó kell? Két további cikk a konzultációról

A konzultáció leírása és oldala: https://ertekesitestamogatas.hu/ertekesitesi-konzultacio-skype-on/

Az elakadás valódi jelentése – hogyan segít ebben egy konzultáció?: https://ertekesitestamogatas.hu/az-elakadas-jelentese/

Facebook Comments